Een foto van Anton Boutkam, een Freelance-PHP programmeur uit de Randstad.

Hoe kan ik je helpen?

Dit is mijn telefoonnummer: 06 4139 6495 , zullen we even bellen?

  • In het kadertje heb ik een aantal standaard vragen vast voor je beantwoord.
  • Wil je mijn contactgegevens en curriculum vitae vast op de mail hebben? Dan hoeven we tijdens het bellen namelijk ook geen e-mailadressen aan elkaar meer door te geven. gegevens uitwisselen
  • Als je mij tijdens een telefoongesprek deze code geeft: 5544 dan kunnen we co-browsen. Dat kan handig zijn wanneer ik tijens het gesprek bijvoorbeeld mijn scherm even met je wil delen, je wat grote bestanden met mij wilt delen of als ik specifieke informatie van je nodig heb en je het formulier even wil tonen.

Belafspraak

Ik geef er de voorkeur aan om even de tijd voor je te nemen en dat komt niet altijd direct uit. Als je verwacht dat ons gesprek meer dan een minuut of 10 in beslag zal gaan nemen dan zou ik je willen vragen om even een afspraak in te plannen: belafspraak inplannen

Wat vragen vast beantwoord.
Beschikbaarheid:
  • Klein klusje (< 8 uur) - meestal binnen een week.
  • Opdracht van meedere dagen - bekijk mijn agenda
  • Onderhoud / service / backup / periodiek - ja dat doe ik ook , neem contact op
Heb je ervaring met ...
  • Bij vaardigheden vind je een aantal veel gevraagde techieken. Staat het er niet bij, neem contact op .
  • Branche specifieke kennis kun je misschien uit mijn portfolio opmaken.
  • Je doet mij geen groter plezier dan met een opdracht waar een flinke dosis uitdaging in zit. Neem contact op bij twijfel, ik zoek graag voor je uit of ik het voor je kan regelen of dat het werk is waar beter een specialist mee aan de slag kan gaan.
Doe je ook Wordpress?
Nee, sorry.
Wil je participeren in ...
Veel mensen contacteren mij met de vraag of ik interesse heb om stake holder te worden in ruil voor mijn dienstverlening. Ik vind dat soort projecten het leukst van allemaal, helaas moet ik 9 van de 10 keer nee verkopen omwille van tijd. Vragen staat altijd vrij natuurlijk .
Fijn samenwerken

Wanneer een klant aan mij vraagt wat ik het lastigste vind aan mijn vak, dan is het antwoord: met mensen samenwerken.

Soms spot ik dan een kleine vertrekking in het gezicht van diegene die mij de vraag stelt, soms krijg ik een bevestigende blik, oprecht of veroorzaakt door een mentale stereotype checkbox die zojuist werd aangevinkt.

Nadat ik hier even van heb genoten stel ik vervolgens de wedervraag: geld dat niet voor iedereen? Het antwoord op die vraag is volgens mij klip en klaar, ja natuurlijk!