Offerte aanvragen

Gebruik dit formulier om gegevens aan te leveren die horen bij een nieuw project. De exacte invulling bespreken we uiteraard fysiek of als het een niet al te groot project is per telefoon.

Local storage

Dit formulier maakt gebruik van local storage, je LocalStorage is een permanent stukje geheugen in je browser wat gereserveerd is om gegevens in op te slaan. Elke website krijgt een apart stukje wat niet toegankelijk is voor andere sites. Het grote verschil tussen local storage en cookies is dat cookies automatisch ook naar de server worden verzonden. Bij local storage gebeurd dit niet impliciet. kan de browser hierdoor rustig afsluiten en later verder gaan met invullen.

In dit formulier is veel aandacht, energie en tijd gestoken. Dat heb ik gedaan om ons tijd te besparen, vooral jou. Mijn tijd kost jou namelijk geld en waarschijnlijk heb jij liever dat ik voor dat geld iets maak waar jij wat aan hebt?

Als jij nou net zo hard je best doet om mij te voorzien van de juiste informatie als ik deed om jou hierin te faciliteren, dan staan we nu al twee punten voor.

Dat wil ik graag weten omdat ik gegevens over jouw onderneming in je browser op wil slaan.