Webdesign Uithoorn

Webdesign Uithoorn

Nui Boutkam, mijn bedrijf, is gevestigd in Uithoorn. U kunt bij Nui Boutkam terecht voor de ontwikkeling van websites, webshops en online applicaties. Voor het ontwerp van de site werkt Nui Boutkam samen met verschillende ontwerpers. Afhankelijk van uw wensen en budget selecteren wij in samenwerking met u de juiste ontwerper bij de klus. Ik heb een netwerk met goede maar goedkope designers. Afhankelijk van uw klus zoek ik er een geschikte designer bij.

Waarom kiezen voor Nui Boutkam?

Omdat het totaalplaatje moet kloppen, u niet teveel wilt betalen en toch uitstekende service verwacht.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij de ontwikkeling van een website komt veel meer kijken dan alleen het ontwerp. Het is belangrijk dat u op het internet gevonden wordt op de keywords die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Het is belangrijk dat uw website conversies oplevert en de website u het leven makkelijk maakt.

Nadat u contact met mij heeft opgenomen volgt een gesprek. Dit kan telefonisch, op mijn kantoor in Uithoorn of bij u op lokatie. Tijdens dit gesprek probeer ik uw wensen duidelijk in kaart te brengen, leg u mogelijkheden voor en bepaal samen met u wat de beste oplossing is. Dit gesprek neemt meestal ongeveer een uurtje in beslag.

Zodra het gesprek is afgerond werk ik zo snel mogelijk een offerte uit. Ik probeer dit meestal diezelfde dag nog af te ronden zodat alle informatie nog vers in mijn geheugen zit. In de offerte worden alle punten die we besproken hebben beknopt uitgeschreven en maak ik de beraamde uren voor u inzichtelijk. Ik neem mijn werk altijd aan, u weet dus vooraf waar u aan toe bent.

En dan?

Bij het ontwikkelen van websites komen verschillende disciplines kijken. Om de hoogste kwaliteit tegen het beste tarief te leveren schakel ik derden in voor het maken van een ontwerp. Het ontwerp van een eenvoudige website kost een a twee dagen, het ontwerp van een complexe webshop kost ongeveer een week. Over het algemeen genomen is het ontwerp vaak het goedkoopste onderdeel van de site.

Na het ontwerp gaat de programmeur aan de slag, dat ben ik dus. De programmeur zorgt er voor dat alles goed wordt weergegeven in een webbrowser, de linkjes werken, koppelingen worden gelegd, het winkelwagentje gaat werken en het contactformulier een mailtje kan sturen. Hier gaat veel tijd in zitten en kan ook veel mis gaan. Daarom heb ik een vaste tester die alles wat ik maak controleert op fouten.

De tester heeft oog voor detail, het is echt een pietje precies. Daar waar een normale gebruiker niets merkt sloopt hij met een druk op de knop een hele website. Hij ziet de kleinste fout en merkt deze op zodat de programmeur de fouten er uit kan halen, nog voordat de website in gebruik wordt genomen. Als er ook maar iets niet klopt aan de website is het terug naar de keuken ermee.

Live gaan

Na een aantal test en verbeter cycli, waar we u natuurlijk zoveel mogelijk bij betrokken hebben, is het product klaar voor gebruik. Ik installeer de site, de shop of de applicatie voor u op een webserver. Dat kan op een eigen server in het datacentre van Easynet, of op een server van een hosting partij naar keuze.

Nazorg

U heeft levenslange garantie op de software en een bug heeft altijd voorhang op nieuwbouw. Het kan dus voorkomen dat de oplevering van uw bestelling iets langer duurt als een bestaande klant met een bug zou komen. Die moet per slot van rekening direct worden verholpen.

Daarnaast gebeurt het vaak dat er na verkoop van tijd nieuwe inzichten ontstaan. Zolang die er zo in te bouwen zijn ga ik daar flexibel mee om. Iets wat minder dan een uurtje in beslag neemt bouw ik er zo voor u in. Uiteraard heeft dit dan niet de prioriteit die een bug zou hebben.

Meer informatie: contact webdesign uithoorn