Tarieven

Tarief

Veel klanten willen van te voren graag weten wat een opdracht gaat kosten. De meeste opdrachten neem ik daarom aan tegen een vooraf vastgestelde prijs. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en ik hoef niet constant op de klok te kijken. Om een project aan te kunnen nemen moeten de specificaties van het project vooraf helemaal vastliggen. Als u verwacht dat we tijdens het ontwikkel proces nog vaak tot nieuwe inzichten komen dan kan het beter zijn om op basis van een uurtarief te werken.

Webshops

Ik specialiseer mij in het maken van webshops. Mijn eigen klanten bestaan vaak uit webshop eigenaren die eerder met een standaard pakket zoals Magento hebben gewerkt. Over het algemeen voldoet dit meestal niet aan de eisen of loopt men tegen problemen aan die te maken hebben met de performance of het niet goed kunnen beheersen van de orderflow. Nui Cart, een door mij ontwikkeld systeem kan dan een uitkomst bieden. Het systeem bied veel meer mogelijkheden en kan doordat het een maatwerk oplossing is volledig aangepast worden naar uw wensen. Doordat ik het systeem inmiddels een aantal keer heb verkocht zijn de kindeziekten er grotendeels uit en kan ik snel en efficient produceren.

Websites

Voor externe bureau’s ontwikkel ik voornamelijk dynamische websites. Deze sites zijn voorzien van een uitgebreid content management systeem. Ik werk dan samen met designers die het design aanleveren waarna ik het ontwerp omzet in een werkende website. Uiteraard kan ik het volledige traject voor u uit handen nemen. In zo’n geval zoek ik een designer uit het netwerk wat ik inmiddels heb opgebouwd. Doordat ik niet gebonden ben aan een enkele designer of werknemer ben ik in staat om u meer mogelijkheden te geven dan een gemiddeld bureau. De ene designer is bijvoorbeeld heel goed in het ontwikkelen van Cartoon stijl websites terwijl de andere beter is in het maken van een strakke of nette uitstraling voor uw bedrijf. Voor het omzetten van een design naar een werkende website heb ik verschillende content management systemen in de aanbieding. Het tarief hangt sterk af van de benodigde onderdelen op de website en het gekozen content management systeem.

Overige

Naast websites en webshops kan ik u van dienst zijn bij het ontwikkelen van verschillende automatiserings oplossingen. Van het koppelen van databases tot het bouwen van een voorraadbeheers systeem, alles is mogelijk.

Neem gerust even contact op voor een gesprekje en eventueel een offerte.