Producten

Als freelance programmeur ontwikkel ik maatwerk software, u ontvangt precies wat u wilt, niets meer, niets minder. De code die ik oplever is goed geprogrammeerd, stabiel en bevat veel documentatie. Geintresseerden kunnen op verzoek eventueel wat voorbeeld werk krijgen.

Neem contact met me op als u een betrouwbare en ervaren PHP programmeur zoekt

Statische Websites

Statische websites zijn websites waarbij de teksten door de programmeur worden ingevoerd en die relatief lastig te wijzigen zijn. Dit soort websites is vaak binnen een dag gemaakt en zijn daarom het voordeligst. Ik bouw bij voorkeur gelijk een CMS voor u zodat u niet voor iedere kleine wijziging contact op hoeft te nemen met een programmeur.

Dynamische Websites

Websites van dit type maken meestal gebruik van een database. De informatie op de website kan door u zelf worden aangepast. Hiervoor logt u in op het door mij geleverde content management systeem, oftwel cms. Vanaf dit beveiligde gedeelte van de website kunt u de inhoud van de website eenvoudig zelf wijzigen.

Webshops

Ik bouw online winkels en koppel deze direct aan uw boekhouding en administratie. Desgewenst maak ik er een sms module in zodat uw klanten realtime op de hoogte gehouden kunnen worden van de status van hun bestelling. Indien u reeds beschikt over een voorraadbeheerssysteem koppel ik de webshop daar aan, als u nog geen systeem heeft lever ik die er bij. Facturatie, voorraadbeheer, relatiebeheer, ik integreer alles voor u in een systeem. Neem contact met mij op voor meer informatie en referenties.

Web applicaties

Een veel gehoorde term in de IT wereld is momenteel “the cloud”. Hiermee bedoeld men over het algemeen dat applicaties op het internet draaien. Deze vorm van IT heeft voor ondernemers als voordeel dat er geen investeringen gedaan hoeven te worden in hardware en personeel, en dat de software altijd en overal bereikbaar is. Ik bouw dit soort software, een goed voorbeeld van een dergerlijke applicatie die door mij is gemaakt, is het systeem van The Blue Turban. Voor de bouw van een webapplicatie brengen we de werkzaamheden binnen uw organisatie eerst in kaart. We kijken welke gegevens er worden opgeslagen en welke route een order door uw organisatie maakt. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheiden om dit proces zoveel mogelijk te automatiseren. Webapplicaties draaien op mijn eigen servers in het beveiligde datacenter van Easyhosting. U ontvangt dagelijks een backup van het systeem, daarnaast hou ik voor u een backup apart. Neem contact met mij op voor een vrijbijvend advies.