Freelance PHP Programmeur

Welkom!

Mijn naam is Anton Boutkam, ik werk op freelance basis als programmeur. Tijdens mijn loopbaan als programmeur heb ik altijd de gedachte gehad om ooit eens voor mezelf te beginnen. Begin 2011 heb ik de stap genomen en daarmee is mijn droom van creatieve vrijheid en dito samenwerkingsverbanden werkelijkheid geworden.

Momenteel werk ik aan diverse kleine opdrachten, in de tijd tussen die opdrachten werk ik aan Nui Cart, een semi-maatwerk webshop systeem voor het mkb. Meer over dit systeem vind je op de website van dat product: Nui Boutkam

Naast deze software bouw ik ook websites en online systemen. Als u een idee heeft voor een applicatie, of als u just geen idee heeft en eens een rondleiding wilt krijgen in deze wereld, dan kan ik u allicht helpen!

De software die ik lever is voor 100% door mij zelf ontwikkeld. Ik weet dus precies wat ik verkoop.

Software ontwikkelen zie ik als een moderne ambacht, een soort van beeldhouden maar dan achterstevoren en niet met een hamer en bijtel maar met een toetsenbord en een muis. Het kost over het algemeen een aantal jaar voordat je het vak verstaat. Ik werk inmiddens meer dan 5 jaar fulltime als programmeur.

Als u vragen heeft beantwoord ik deze graag voor u. Rechts onderin dit scherm vind u een chatbox waarmee u meestal direct tegen mij kunt spreken. Wanneer ik offline ben kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier

Met vriendelijke groet,
Anton Boutkam