Efficienter Werken Mkb

Efficienter werken in het MKB

Het bedrijf Nui Boutkam maakt automatiserings oplossingen voor het MKB. U kunt mij inhuren om deze oplossingen dusdanig aan te passen dat ze precies doen wat u wilt. Aangezien ik de software heb geschreven, is het voor mij zeer eenvoudig om deze aan te passen. Doordat ik alleen werk pakken de kosten veel lager uit dan bij de meeste bedrijven. Bovendien ontvangt u de broncode, welke is geschreven in de programmeertaal php, de meeste programmeurs die voor het internet programmeren beheersten deze taal.

 

Bereikbaarheid

Freelance PHP Programmeur

Freelance PHP Programmeur

Een veelgehoorde term is “in the cloud”, deze term wordt vaak gebruikt om software aan te duiden die op het internet staat. Een groot voordeel van deze aanpak is dat de software altijd en overal beschikbaar is. U kunt daardoor efficienter werken, u kunt bijvoorbeeld bij uw gegevens als u in de trein zit maar ook als u elders ter wereld personeel heeft zitten. Een van mijn klanten laat bijvoorbeeld administratieve taken in India uitvoeren. Hier vind u een praktijk voorbeeld: efficienter werken MKB

Beschikbaarheid

In het bedrijfsleven is van cruciaal belang dat uw informatie 100% van de tijd beschikbaar is. Servers, en het personeel om uw servers online te houden zijn echter kostbaar. Voor kleine bedrijven is dit dus totaal niet efficient. Maar wij hebben de oplossing!

Onze software draaid op onze servers in het datacentre van Easynet. U betaald jaarlijks een bescheiden fee en ontvangt periodiek, bijvoorbeeld iedere 30 minuten, een backup van de gegevens. Zo zit u altijd veilig tegen een fractie van de kosten die u zou maken als u uw eigen servers moet onderhouden.

Efficientie

Custom software is duurder dan “off the shellf” producten. U krijgt echter precies wat u nodig heeft en daardoor werkt deze software over het algemeen efficienter. Op de korte termijn bent u daardoor duurder uit, op de iets langere termijn betaalt dit zichzelf terug. Via mijn bedrijf, Nui Boutkam, produceer ik maatwerk software voor het MKB.