Diensten

Diensten

Mijn diensten bestaan uit aanbieden van mezelf als freelance phper. Php is een scripting / programmeer taal waarmee dynamische websites gemaakt kunnen worden. U kunt bij mij terecht om bestaande php scripts en/of websites aan te passen en voor de realisatie van nieuwe projecten. Naast het programmeerwerk verzorg ik ook het zogenaamde slicen of bacing, dit is het omzetten van een ontwerp naar html code voor het internet. Ik heb inmiddels een netwerkje met designers opgebouwd waar ik het design werk aan uitbesteed. Een van mijn partners op dat gebied is Aceview.

Ervaring

In het verleden heb ik veel aan veel verschillende soorten php projecten gewerkt. Na 6 jaar in loondienst als php programmeur te hebben gewerkt ontstond bij mij de ambitie om zelf te gaan ondernemen. Begin 2011 heb ik daarom besloten om de stap te nemen en dit is een groot succes gebleken. Als freelancer heb ik in het afgelopen halfjaar inmiddels behoorlijk wat projecten afgerond. Door de voortdurende stroom aan werk ben ik momenteel zoekende naar een extra programmeur om in een team te gaan werken.

Wat voorbeelden van projecten waaraan ik heb gewerkt zijn webshops, websites, CRM systemen, ticket systemen, chat systemen, marktplaats achtige websites en voorraad beheers systemen. U kunt in principe bij mij terecht voor ieder concept wat online denkbaar is. Dus als u een idee heeft voor de nieuwe Facebook of iets beters dan Youtube, dan kunt u bij mij terecht om het te laten maken.

Als ik niet voor klanten aan het werk ben, werk ik aan Nui Cart. Nui Cart is een backend systeem voor webshops en geld als basis voor alle webshops die ik voor mijn klanten maak. Het systeem is in vergelijking tot bijvoorbeeld Magento erg snel en het is zo ingericht dat de logistieke afhandeling een stuk eenvoudiger is. Omdat het systeem door mij is vervaardigd kan ik er alle kanten mee op. Uw wensen zijn daardoor eigenlijk altijd realiseerbaar. Op de site treft u een link naar een demo systeem. Door de snelle ontwikkelingen is het momenteel echter niet mogelijk om deze constant up to date te houden. Indien u interesse heeft in het systeem geef ik graag een demonstratie.